Sprekers Holtenbroek

Wil jij meepraten over de toekomst van onze wijk?

Er gaat de komende jaren heel veel gebeuren in Holtenbroek! Denk aan plannen over wonen, veiligheid, duurzaamheid en groen. Wij vinden het belangrijk dat alle Holtenbroekers, van jong tot oud, hierover kunnen meepraten. Wijkplatform Holtenbroek wordt regelmatig uitgenodigd  voor bijeenkomsten, bijvoorbeeld door de gemeente. Daar zijn we heel blij mee. Maar het zou nog beter zijn als meer bewoners aansluiten bij deze gesprekken, inclusief jongeren.

Je kunt meedoen op thema’s die jou aanspreken. Bijvoorbeeld als je van natuur houdt en er wordt gesproken over groen. Of als je aan een drukke straat woont en er zijn plannen voor verkeersveranderingen in onze wijk. Dan zou het mooi zijn wanneer jij, als bewoner van Holtenbroek, jouw mening geeft, meedenkt, jouw ideeën, kennis en ervaringen deelt. Namens jezelf of bewoners in jouw omgeving. Jouw stem is belangrijk voor de toekomst van Holtenbroek!

Geef jij jouw wijk een stem? Over een onderwerp dat jou aanspreekt en/of waar je kennis van hebt?

Hoe werkt het?Als je meedoet kom je in de appgroep ‘Sprekers Holtenbroek ’ waarin uitnodigingen voor bijeenkomsten en gesprekken geplaatst worden. Daarop kun je dan reageren als je er naar toe wilt. Wanneer je niet wilt of kunt, of als het jouw thema niet is, laat je het bericht aan je voorbij gaan. Geheel vrijblijvend dus!

Laat het ons weten dat je mee wilt doen via contact@stwh.nl. Vermeld je naam, telefoonnummer en thema(s) waarin je geïnteresseerd bent. Of neem contact op met John Beumer (voorzitter Wijkplatform Holtenbroek) via 06 512 753 27. Wij horen graag van je en nemen dan contact met je op. Ken je anderen die willen meepraten over onderwerpen die hen interesseren? Vertel ze dan over deze oproep.
Luchtfoto Holtenbroek door Peter Maat